Ελληνική Κοινότητα

Joomla!

Ενημέρωση

Ανακάλυψε τη δύναμη του Joomla 4

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της 11 Μαΐου, σε δυο παράλληλες εκδηλώσεις σε Πειραιά και Λάρισα στις εγκαταστάσεις του Aegean College, το σεμινάριο Δημιουργίας Ιστοσελίδων με τίτλο: « Ανακάλυψε τη δύναμη του Joomla 4 »

Η εκδήλωση  αυτή  εντάσσεται με μια σειρά δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για φέτος με τον θεματικό άξονα “Ξέρεις από Joomla; Ανακαλύψτε τη δύναμή του” και έχουν στόχο την ενημέρωση για τις δυνατότητες που έχει το Joomla, ως ένα πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Aegean College και την Eλληνική Kοινότητα του Joomla. Είναι η πρώτη μιας σειράς ενημερωτικών σεμιναρίων και workshops που σχεδιάζονται, καθώς είναι αδύνατο να παρουσιαστούν οι δυνατότητες, μιας τόσο εμπλουτισμένης  εφαρμογής σε χαρακτηριστικά  και δυνατότητες.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν  τα παρακάτω θέματα:

  • Έγινε ενημέρωση για την οργάνωση και τις δράσεις της ελληνικής κοινότητας.
  • Παρουσίαση  των ενσωματωμένων δυνατοτήτων του Joomla! 4 ( Προσαρμοσμένα πεδία, Πολυγλωσσικό, Δικαιώματα Χρηστών, Ασφάλεια HTTP Header, recapcha προστασία από spam,
  • Πρόσβαση ατόμων με αναπηρίες στην διαχείριση και το δημόσιο τμήμα, Φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης).
  • Δημιουργία μιας εταιρικής ιστοσελίδας από το μηδέν, μόνο με τη χρήση της αρχικής εγκατάστασης του Joomla χωρίς την αγορά και εγκατάσταση πρόσθετων εφαρμογών ή plugins. 
  • Ξεκινήσαμε  από την απλή σε 4 βήματα εγκατάσταση και καταλήξαμε σε μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα σε λιγότερο από μια ώρα, αξιοποιώντας μόνο τις ενσωματωμένες δυνατότητες του Joomla 4.

Οι συμμετέχοντες απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες για την αξιοποίηση της πλατφόρμας 𝗝𝗼𝗼𝗺𝗹𝗮 στην ανάπτυξη ιστοσελίδων, εκφράζοντας το ενδιαφέρον να ενημερωθούν για τις επόμενες δράσεις, ώστε να ανακαλύψουν όλες τις δυνατότητες του.

Το pdf της παρουσίασης έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση https://learn.joomla.gr/files/110523-joomla4.pdf

 (Τα video των παρουσιάσεων βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας και στη συνέχεια θα αναρτηθούν στο κανάλι της κοινότητας στο youtoube )

 

Πειραιάς

 peireas agean college 5 2 23 00002peireas agean college 5 2 23 00002peireas agean college 5 2 23 00002peireas agean college 5 2 23 00002peireas agean college 5 2 23 00002

Λάρισα

larissa agean college 5 2 23 00001 larissa agean college 5 2 23 00002 larissa agean college 5 2 23 00003

larissa agean college 5 2 23 00004

 

 

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic