Ελληνική Κοινότητα

Joomla!

Ενημέρωση

Μια νέα αρχή για την ελληνική κοινότητα Joomla Talks 2019

Joomla Greek Community Joomla Talks 2019

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 16 Μαρτίου, το ετήσιο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας Joomla Talks 2019, στην αίθουσα συνεδρίων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.
Στο συνέδριο, που  παρακολούθησαν με ενδιαφέρον περίπου 200 άτομα, έδωσαν το παρών μέλη της κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που έκαναν παρουσιάσεις και συμμετείχαν στις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που ακολούθησαν το απόγευμα. Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Luca Marzo, Peter Martin, Brian Teeman, Crystal Charris, Νικόλας Διονυσόπουλος, Τάσος Μαρίνος, Στέργιος Ζγουλέτας, Άρης Ντάτσης, Δημήτρης Τρίκκας, Αχιλλέας Παπαγεωργίου, Αλκαίος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Σιγκιρίδης, Γιώργος Αγγελόπουλος, Μανώλης Αξυπόλυτος, Χάρης Ζησιμόπουλος...

Το Joomla Talks 2019 είναι το πρώτο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας Joomla, μετά την επανεκκίνηση της κοινότητας στο τέλος του 2017 και τις εξωστρεφείς εκδηλώσεις της το 2018 στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και την Fosscom στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου. Το ενδιαφέρον των joomlers που το παρακολούθησαν, δείχνει την ανάγκη ενός μόνιμου συνεδρίου, σε ετήσια βάση, όπου η ελληνική κοινότητα θα μπορεί να συναντηθεί, να συζητήσει και να ανταλλάξει εμπειρίες, απόψεις και προτάσεις.
Ραντεβού στο Joomla Talks 2020, λοιπόν.

Χορηγοί του συνεδρίου Joomla Talks 2019

Μεγάλος Χορηγός
Akeeba Backup
Χρυσοί Χορηγοί
Onscreen Web Services
Easylogic
IpHost
Ασημένιοι Χορηγοί
Upward
Tassos
Connectoras
Centiva
IDcs
Web-expert

Ειδικές Χορηγίες

Διάθεση Χώρου
Θέλω να υποστηρίξω
Χορηγός Επικοινωνίας
ΕΡΤ
Οργάνωση - Επικοινωνία
Verticom
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic