Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Στις 16 Μαρτίου 2019, έχει προγραμματιστεί το ετήσιο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας του Joomla!
Το Joomla Talks 2019, θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες συνεδρίων του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με Παρουσιάσεις, Εργαστήρια και Συζητήσεις για το Joomla! και με τη συμμετοχή μελών της κοινότητας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ενημέρωση

Δημοσιεύθηκε σήμερα η έκδοση 3.9.1 του Joomla, βελτιώνοντας την εφαρμογή και αντιμετωπίζοντας προγραμματιστικά λάθη - bugs, που αφορούν την έκδοση 3.9.0.

Η έκδοση joomla 3.9.1 δημοσιεύθηκε μέσα στον προγραμματισμένο κύκλο updtaes του joomla (κάθε 4-5 εβδομάδες) και χαρακτηρίζεται ως bug fix relase.

Αναλυτικά τα bugs που διορθώνονται, εδώ.

Αρχεία εγκατάστασης ή αναβάθμισης, εδώ.

Ενημέρωση

Το τρίτο Athens Joomlers Coffee οργανώνεται το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί.

Το Athens Joomlers Coffee απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων Joomla! και σε κάθε φίλο / χρήστη της εφαρμογής, και έχει στόχο τη γνωριμία, την αλληλοενημέρωση, την ανταλλαγή εμπειριών και  ιδεών από τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Joomla! Η φιλοδοξία μας είναι να αποκτήσει τακτικό περιοδικό χαρακτήρα, και να πραγματοποιείται περίπου μια φορά το μήνα.

Στη τρίτη συνάντηση, που είναι η πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα συζητήσουμε τις δυνατότητες που δίνει η σουίτα προστασίας των προωπικών δεδομένων (Privacy Suite) που αποτελεί και το βασικό χαρακτηριστικό της επερχόμενης έκδοσης 3.9 του Joomla. Ιδέες, προτάσεις, tips, πίνοντας καφέ και περνώντας ευχάριστα ένα Σαββατιάτικο πρωϊνό. Η συνάντηση θα προγματοποιηθεί στο Le Roi, ακριβώς απέναντι από το σταθμό του μετρό στην Αγία Παρασκευή.

Στην ίδια συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για την φετεινή δημόσια παρουσία της κοινότητας.

Ενημέρωση

Δημοσιεύθηκε σήμερα η έκδοση 3.9 του Joomla!, με σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό τη Σουίτα Προστασίας της Ιδιωτικότητας - Privacy Suite, που δίνει τη δυνατότητα λήψης της συγκατάθεσης των χρηστών για τα δεδομένα που συλλέγει η ιστοσελίδα καθώς και πλήρους συμμόρφωσής της στις διατάξεις του Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων GDPR.

Επιπλέον, η έκδοση 3.9 του Joomla! προσθέτει δυνατότητες στη διαχείριση και επεξεργασία των άρθρων, στα προσαρμομένα πεδία - custom fields, στο recaptcha, και σε άλλα στοιχεία της διαχείρισης της ιστοσελίδας.

Διαβάστε όλες τις νέες δυνατότητες της έκδοσης 3.9 εδώ.

Το αρχείο εγκατάστασης του Joomla! 3.9.0, καθώς και αρχεία για αναβάθμιση από τις προηγούμενες εκδόσεις θα τα βρείτε εδώ.

Ενημέρωση

Η έκδοση Joomla 3.8.13 είναι από σήμερα διαθέσιμη. Πρόκειται για αναβάθμιση ασφαλείας (security release) για τις εκδόσεις 3.x series του Joomla που αντιμετωπίζει 5 θέματα ασφαλείας τα οποία αναφέρονται αναλυτικά εδώ

Από την Ομάδα Ανάπτυξης έγινε η επιλογή να διατεθεί η έκδοση 3.8.13, και να μην δημοσιευθεί η έκδοση 3.9.0, που είναι ήδη στη beta4, ώστε να δοθεί ο χρόνος, και στους κατασκευαστές, αλλά και στους χρήστες τρίτων επεκτάσεων να ελέγξουν επισταμένα τη συμβατότητά τους με τη σουίτα προστασίας των προσωπικών δεδομένων που περιλαμβάνεται στην έκδοση 3.9

Σελίδα 1 από 7

Μείνετε συντονισμένοι!
Ενημερωθείτε για νέες εκδόσεις, θέματα ασφαλείας, οδηγίες και δράσεις.

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του joomla
Φιλοξενείται από την Onscreen Web Services

Στείλτε μας μήνυμα