Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

H ελληνική μετάφραση για την έκδοση Joomla 4

Ο επίσημος λογαριασμός του Joomla! έχει μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα Crowdin Enterprise μαζί με όλες της μεταφράσεις του joomla core, στον ιστότοπο Crowdin., https://joomla.crowdin.com

Η μετάφραση στα ελληνικά, τόσο του δημόσιου τμήματος όσο και της διαχείρισης της έκδοσης Joomla 4 έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ο στόχος που είχαμε θέσει επιτεύχθηκε. Με την βοήθεια των μελών της κοινότητας, καταφέραμε  με την κυκλοφορία του Joomla 4 στις 17 Αυγ. 2021, οι ελληνικές ιστοσελίδες joomla! να έχουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον, τόσο στο δημόσιο όσο και στο διαχειριστικό τμήμα. Πλέον γίνονται οι απαραίτητες ενημερώσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επόμενης έκδοσης αλλά και βελτιώσεις.

Οι μεταφράσεις των αρχείων της ελληνικής γλώσσας βρίσκονται εδώ: https://joomla.crowdin.com/cms/el . Έχουν γίνει ήδη αρκετές προσπάθειες ενοποίησης των όρων, με στόχο την μετάφραση κατά νόημα, ώστε να γίνεται κατανοητό το περιβάλλον και όχι την πιστή κατά λέξη μετάφραση.

Στη διεύθνυνση https://downloads.joomla.org/language-packs/translations-joomla4/downloads/joomla4-greek θα βρείτε τα πακέτα της κάθε έκδοσης προς χρήση.

Η βοήθεια των μελών και μη της ελληνικής κοινότητας ή των φίλων του Joomla είναι αναγκαία, ώστε οι ελληνικές ιστοσελίδες joomla! να έχουν πλήρη ελληνική λειτουργικότητα. Στην προσπάθεια αυτή χωρούν όλοι, όσοι έχουν το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρουν, στην χρονική στιγμή και διάρκεια που αυτό είναι εφικτό. Θα ήταν μεγάλη χαρά και βοήθεια, να δεχθούμε τις προτάσεις σας, για διορθώσεις λαθών που εντοπίσατε ή προτάσεις για βελτιώσεις των εκφράσεων.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ανοίξετε την διεύθυνση στο https://joomla.crowdin.com/ και να επιλέξετε πάνω δεξιά, για να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό. Αν  σας είναι πιο εύκολο, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο contact@joomla.gr  υποδεικνύοντάς μας, που ακριβώς απαιτείται κατά τη γνώμη σας κάποια διόρθωση ή βελτίωση.

Το Joomla, σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα, είναι ένα community driven project, βασίζεται στην κοινότητα των χρηστών της εφαρμογής και στην εθελοντική συμμετοχή τους σε δράσεις που την αφορούν, την υποστηρίζουν και την προωθούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

 

Το Joomla! είναι ένα community driven project, και δεν μπορεί να αναπτυχθεί χωρίς τη δική μας συνεισφορά.

Πού μπορώ να ενημερωθώ για τις δράσεις της ελληνικής κοινότητας του joomla;

Θέλεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στην ελληνική κοινότητα του Joomla; Επικοινώνησε μαζί μας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic