Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

Joomla Privacy Suite στο 3o Athens Joomlers Coffee

Το τρίτο Athens Joomlers Coffee οργανώνεται το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί.

Το Athens Joomlers Coffee απευθύνεται σε διαχειριστές ιστοσελίδων Joomla! και σε κάθε φίλο / χρήστη της εφαρμογής, και έχει στόχο τη γνωριμία, την αλληλοενημέρωση, την ανταλλαγή εμπειριών και  ιδεών από τα μέλη της Ελληνικής Κοινότητας του Joomla! Η φιλοδοξία μας είναι να αποκτήσει τακτικό περιοδικό χαρακτήρα, και να πραγματοποιείται περίπου μια φορά το μήνα.

Στη τρίτη συνάντηση, που είναι η πρώτη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα συζητήσουμε τις δυνατότητες που δίνει η σουίτα προστασίας των προωπικών δεδομένων (Privacy Suite) που αποτελεί και το βασικό χαρακτηριστικό της επερχόμενης έκδοσης 3.9 του Joomla. Ιδέες, προτάσεις, tips, πίνοντας καφέ και περνώντας ευχάριστα ένα Σαββατιάτικο πρωϊνό. Η συνάντηση θα προγματοποιηθεί στο Le Roi, ακριβώς απέναντι από το σταθμό του μετρό στην Αγία Παρασκευή.

Στην ίδια συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ιδέες και προτάσεις για την φετεινή δημόσια παρουσία της κοινότητας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic