Νέα για το Joomla

Ενημέρωση

Ενημέρωση

J!Talks apo to spiti, έκδοση 2

Η ελληνική κοινότητα του Joomla, συνεχίζει είναι και σήμερα παρούσα, από το σπίτι. Μένοντας σπίτι, προστατεύοντας τον εαυτό μας και τους άλλους, η ανάγκη για επικοινωνία γίνεται πιο επιτακτική. Είναι απαραίτητο να ανακαλύψουμε και να υιοθετήσουμε νέους τρόπους να έρθουμε σε επαφή με φίλους και συνεργάτες, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε.

Με αυτό τον στόχο, πραγματοποιήσαμε στις 24 Απριλίου μια διαδικτυακή συνάντηση, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης zoom. Το πρώτο JoomlaTalks #apo_to_spiti είχε να ενθαρρυντική επιτυχία, και μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε, διαδικτυακά, από κοντά για περίπου 2 ώρες: θέσαμε θέματα, να συζητήσαμε και να ανταλλάξαμε απόψεις. Το χρειαζόμαστε όλοι!

Θέλεις να μας προτείνεις το επόμενο θέμα προς συζήτηση; Περιμένουμε την ιδέα σου εδώ.

Το επόμενο JoomlaTalks #apo_to_spiti v.2, έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, 1 Μαϊου, στις 7 το απόγευμα. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους, και θα μεταδοθεί με live streaming και από τo κανάλι μας στο Facebook και στο Youtube. Ωστόσο μέσα από το zoom θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη συζήτηση.

Δηλώστε συμμετοχή και συνδεθείτε εδώ.

 

Παρακολουθήστε στο video την πρώτη συνάντηση, στις 24 Απριλίου, στο video που ακολουθεί.

Φυσικά, ζωνταντά είναι και τα υπόλοιπα κανάλια επικοινωνίας της ελληνικής κοινότητας.

Πού μπορώ να ενημερωθώ για τις δράσεις της ελληνικής κοινότητας του joomla;

Θέλεις να συμμετάσχεις πιο ενεργά στην ελληνική κοινότητα του Joomla; Επικοινώνησε μαζί μας.

Τέλος, μην ξεχνάμε πως όταν η φάση της κοινωνικής αποστασιοποίησης περάσει, θα είμαστε όλοι μαζί, στο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας JoomlaTalks 2020, στις 3 Οκτωβρίου 2020, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Χορηγοί Συνεδρίου JoomlaTalks 2020

Χρυσοί Χορηγοί

onscreen
akeeba

Ασημένιοι Χορηγοί

tassos
iphost
Client 1

Χάλκινοι Χορηγοί

upward
e-base
web-expert
easylogic
Client 1
Client 1
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την Ελληνική Κοινότητα Joomla!

Το όνομα και το λογότυπο Joomla!™ χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με -ούτε υποστηρίζεται από- την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.


 

joomla.gr logo

Δημιουργήθηκε με τη χρήση του Joomla
Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services Easylogic