Νέα για το Joomla

Ενημερώσεις - Εκδόσεις

H ελληνική μετάφραση για την έκδοση Joomla 4

H ελληνική μετάφραση για την έκδοση Joomla 4

Ο επίσημος λογαριασμός του Joomla! έχει μεταφερθεί στη νέα πλατφόρμα Crowdin Enterprise μαζί με όλες της μεταφράσεις του joomla core, στον ιστότοπο Crowdin.

Επισκευτείτε το: https://joomla.crowdin.com

Η μετάφραση στα ελληνικά, τόσο του δημόσιου τμήματος όσο και της διαχείρισης της έκδοσης Joomla 4 έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ο στόχος που είχαμε θέσει επιτεύχθηκε. Με την βοήθεια των μελών της κοινότητας, καταφέραμε  με την κυκλοφορία του Joomla 4 στις 17 Αυγ. 2021, οι ελληνικές ιστοσελίδες joomla! να έχουν πλήρες ελληνικό περιβάλλον, τόσο στο δημόσιο όσο και στο διαχειριστικό τμήμα. Πλέον γίνονται οι απαραίτητες ενημερώσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επόμενης έκδοσης αλλά και βελτιώσεις.

Οι μεταφράσεις των αρχείων της ελληνικής γλώσσας βρίσκονται εδώ: https://joomla.crowdin.com/cms/el . Έχουν γίνει ήδη αρκετές προσπάθειες ενοποίησης των όρων, με στόχο την μετάφραση κατά νόημα, ώστε να γίνεται κατανοητό το περιβάλλον και όχι την πιστή κατά λέξη μετάφραση.

Στη διεύθνυνση https://downloads.joomla.org/language-packs/translations-joomla4/downloads/joomla4-greek θα βρείτε τα πακέτα της κάθε έκδοσης προς χρήση.

Η βοήθεια των μελών και μη της ελληνικής κοινότητας ή των φίλων του Joomla είναι αναγκαία, ώστε οι ελληνικές ιστοσελίδες joomla! να έχουν πλήρη ελληνική λειτουργικότητα. Στην προσπάθεια αυτή χωρούν όλοι, όσοι έχουν το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρουν, στην χρονική στιγμή και διάρκεια που αυτό είναι εφικτό. Θα ήταν μεγάλη χαρά και βοήθεια, να δεχθούμε τις προτάσεις σας, για διορθώσεις λαθών που εντοπίσατε ή προτάσεις για βελτιώσεις των εκφράσεων.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ανοίξετε την διεύθυνση στο https://joomla.crowdin.com/ και να επιλέξετε πάνω δεξιά, για να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμό. Αν  σας είναι πιο εύκολο, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  υποδεικνύοντάς μας, που ακριβώς απαιτείται κατά τη γνώμη σας κάποια διόρθωση ή βελτίωση.

Το Joomla, σε παγκόσμιο επίπεδο και στην Ελλάδα, είναι ένα community driven project, βασίζεται στην κοινότητα των χρηστών της εφαρμογής και στην εθελοντική συμμετοχή τους σε δράσεις που την αφορούν, την υποστηρίζουν και την προωθούν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

 

Συντομεύσεις
Πρόσφατα Tutorials
Αναρτήσεις στο Blog

Το όνομα Joomla!™ και το λογότυπο χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες μετά από περιορισμένη άδεια της Open Source Matters. Το joomla.gr δεν σχετίζεται με, ούτε υποστηρίζεται από, την Open Source Matters ή το Joomla!™ Project.
The Joomla!™ name and logo are used in the United States and other countries under limited license from Open Source Matters. joomla.gr is not associated with, nor endorsed by, Open Source Matters or the Joomla!™ Project.

Joomla.gr footer Logo

Δημιουργήθηκε με χρήση του Joomla! CMS

Κατασκευή - Συντήρηση - Φιλοξενία
Onscreen Web Services  &  Easylogic &  upward Digital

Στείλτε μας email ή ακολουθήστε μας